Tumblr Mouse Cursors

2013. június 13., csütörtök

Egy lány naplója.* | XIII. fejezet

XIII. fejezet

Felbukkantak

   James nem mondott semmit. Csillogó szemeivel mosolyogva engem nézett és fogta a kezem. Én csak szótlanul álltam. Szemeimből könnyek potyogtak a meghatottsgágtól. mind a ketten zavarban voltunk. Éreztem, hogy James keze izzad. A szívem majd kiugrott a helyéről, a lábaim meg remegtek. 
   Elengedtük egymás kezét. Elvörösödve egymásra mosolyogtunk, majd egyikünk jobbra, másikunk balra ment. Aztán Kendall felállt az asztalra és bejelentette, hogy a partit átvisszük a tengerpartra. Gyorsan felmentünk és összepakoltunk pár plédet, meg felöltöztem kényelmesebb ruhába. Hamar bepattantam a fiúk kocsiába és elindultunk a partra. 
   Az autóban ülve már messzebbről láttam a gyönyörű díszítést. Leparkoltunk a tengerparttal szemben lévő pláza parkolójában. Vigyorogva szálltam ki a kocsiból. A cipőmet levettem, felvettem a kezembe és mezitláb rohantam a vízhez a meleg homokban. A lágy szellő a hajamat ringatta. A tenger csendes volt. alig-alig mosta néhány hullám a partot. Igazán szép volt... akárcsak a dekoráció: a pálmafák mellett napozóágyak, meg ülőhelyek voltak. A fák lombján színes égők sorakoztak... egy karácsonyfára emlékeztetett nyári változatban. A fák mellett nádtetejű házikók voltak... bennük néhány asztal, és szék. Itt koktélokat szolgáltak fel. Ezek mellett volt egy óriási medence. A medence mellett fahatású oszlopok tetejéről túz szivárgott... ez volt a világítás. Természetesen Big Time Rush szám szólt. Aztán mindenki más is megjött. Mindt az őrült, úgy szaladtak le a partra. Volt, aki cigánykereket hányt, volt olyan, aki szaltókat ugrott.... eszméletlen volt a hangulat! A srácok a 'buli' szót üvöltözve ugráltak és rohangáltak... esküszöm, agyukra ment a hőség.:D Egyszercsak James odajött és megbökte a hátam.....

James: - Na, tetszik? :D
Nicole: - Nagyon! Ez eszméletlen! :D
James: - Akkor jó, örülünk, hogy boldog vagy... végre. :) Öh, kérsz valamit inni?
Nicole: - Most nem, köszi. :) De..... mondanom kell valamit.
James: - Mond csak.
Nicole: - Igen...
James: - Mi igen? :o
Nicole: - Igen, szeretnék adni neked egy esélyt.
James: - Ko... komolyan mondod? :o
Nicole: - Komolyan... beléd vagyok zúgva. De pszt, ez titok. ;)
James: - Én is beléd... egy kicsit... egy icuri-picurit. ;D

   James rámkacsintott, majd megcsókolt. Megfogta a kezem és odamentünk a nádtetejű házakhoz, ahol mindenféle italt meg rágcsát adtak. James kért két pohár koktélt. Leültünk a szuper heverőkre, és miközben ittuk a koktélokat, láttuk, hogy Carlos és Lexy csókolóznak. Megmondom őszintén, örültem. Hiszen Los és drága barátnőm között már az elejétől fogva vibrált a levegő.
   Megittuk az italokat, aztán táncolni mentünk. Majd megjelent egy írtó dögös csaj a bulin. Az összes srác szeme megakadt a lányon. Volt olyan, aki tátott szájjal bámulta... például Kendall. Nagyon ismerős volt a "titokzatos szépség", de úgy voltam vele, hogy nem figyelek rá... de aztán elkezdett engem nézni, aztán integetett is. Odajött gozzánk. Udvariasan köszöntem.

Nicole: - Szia. :) Bocsi, hogy megkérdezem... de ismerjük egymást?
Melissa: - Hah... Ez jellemző. Nagy sztár lettél, ezért már nincs időd a "pornépre".
Nicole: - Melissa? :o Hogy megváltoztál....
Melissa: - Hát igen, ha az ember jól akar kinézni, tennie kell érte... te is kipróbálhatnád. ;)
Nicole: - Oh, már csak te hiányoztál ide... -.-
Melissa: - Ugyan... Nem felejthetnénk el a múltat? Már megváltoztam. De azért még mindig jobb vagyok nálad. ;)
Nicole: - Inkább menj pasizni. Úgy is mindig azt csinálod.

   Melissa iskolás éveim megrontója. Egy gazdag, elkényeztetett, jó módú családból számrazó hisztis liba. Mindig lejáratott mindeni előtt. Szivatott és idegesített amivel és amikor csak tudott. Mindig sokkal jobb ruhákban járt, mint én és mindig mindenben jobb volt, mint én. Ha volt egy fiú, aki nekem tetszett, biztos, hogy lecsapott rá... ( és attól félek, hogy Jamessel is ezt fogja tenni. ) Egyszóval az ellenségem.

Melissa: - Még csak be sem mutatsz ennek a cuki fiúnak? :D
Nicole: - Ah... James, ő itt Melissa. Melissa, ő a BARÁTOM, James.
Melissa: - Hű, nagyon helyes.:$ Nem is értem, hogy miért pont téged választott...
Nicole: - Nem tudsz te megváltozni Mel. ;)
Melissa: - Jajj, bocsi... a régi szokások nem múlnak el egyhamar. :D

   Melissa elment tőlünk, majd egyensen Kendall és Logan felé vette az irányt. Tipikus... látja, hogy körülöttük nem mozog egy lány sem, tehát szabad a pálya. Hát... Logan egyből elhajtotta. Persze próbált udvariasnak lenni, de Mel flörtös vicceit hidegvérrel fogadta. Nem is meglepő, hiszen Loggie nem bírja az ilyen "plázacica" lányokat. Kendallnek viszont szemmel láthatóan bejött a csaj. 
   Hajnali 2 óráig buliztunk, aztán mindenki hazament. James fáradtan voszolt fel az emeletre. Egy "jóéjt puszival" elköszöntünk egymással a 2J előtt, majd bementem a lakásomba. A szobám felé indultam, de ráléptem valamire, megcsúsztam és a következő pillanatban már a plafont láttam. Gyorsan felültem és egy borítékot találtam magam előtt. ( Valószínű, hogy ez miatt estem el. ) A boríték nem úgy nézett ki, ahpgy kellett volna... ezalatt azt értem, hogy a szokásos papír helyett anyagból varták. A farmer színű, piros szegéllyel varrott kis borítékban volt egy papír, amire egy piros, fehér pöttyös szív volt ragasztva. Kivettem a szíves papírt... ami egy levél volt. 


"Kedves Nicole! ♥"
" A szomorú elválásunk óta nem találkoztunk. Azt mondtam, hogy vissza foglak hódítani, de te elmentél és a karriered az egekbe lendült, szupersztár lettél. Mikor megláttam Sashat a TV-ben, egyből rájöttem, hogy te vagy az. Nem tudtam tovább várni, így eljöttem hozzád, hogy újra a karjaimban tarthassalak. Holnap délben várlak a mdenecénél..."
"Ölel és csókol: Shane.♥"



Na, már csak Shane hiányzott... Örültem, hogy megszabadultam Melissától és ettől az idiótától, erre tessék....... megint felbukkantak!

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett:) Jól írsz :) Várom a kövi részt :) :*

    VálaszTörlés
  2. Szokas szerint nagyon jo! ^^ varom a kovit! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett!Kövit gyorsan!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen.!:D Már készülőben van a következő rész.;)

      Törlés
  4. Szia! Verseny van nálam, ha érdekel kukkants be hozzám --> http://becky-and-the-btr.blogspot.ro/

    VálaszTörlés